Intrebari si raspunsuri:


Pentru ofertele din Germania afisate pe site, preturile includ toate taxele de import.

De la momentul semnarii contractului si platii avansului de rezervare, termenul de import al masinii este de 1-2 saptamani lucratoare in functie de locatia dealerului unde se afla masina.

In pretul afisat la oferta masinii, sunt incluse si numerele rosii provizorii cat si cartea RAR necesara pentru inmatricularea masinii. Procedura de inmatriculare intra in sarcina cumparatorului sau a firmei de leasing (daca se alege achizitia pe leasing). Contracost, putem sa ne ocupam si de inmatricularea definitiva a masinii.

Se emite o factura de avans reprezentand 25% din valoarea integrala a masinii, se semneaza un contract unde este stipulat termenul de livrare si configuratia completa a masinii, urmand ca dupa acesti pasi sa se inceapa procedura de import. In cazul masinilor achizitionate in sistem de leasing financiar, procedura de import se incepe dupa aprobarea dosarului de finantare. Daca dosarul este respins, avansul este returnat in totalitate catre cumparator.

Pentru ca oferim transparenta in procesul de achizitie, cautand impreuna cele mai bune solutii care sa corespunda nevoilor dumneavoastra. Pentru noi, o masina nu inseamna doar achizitie, la fel de importanta este si experienta post-vanzare, de aceea masinile pe care le importam sunt insotite de garantie oficiala de la producator valabila in toata Europa.

Masinile rulate in Germania sunt considerate cele mai bine intretinute din Europa si asta pentru ca ele ruleaza in conditii optime, pe sosele de o calitate foarte buna, folosind carburanti de calitate superioara, intr-o clima prielnica fara temperaturi extreme.

Da, oferim posibilitatea de a achizitiona masina si prin leasing financiar.

Nu ai un raspuns la intrebarea ta? Contacteaza-ne si afla mai multe informatii.